Sprød rødkålssalat med tyttebærdressing
Denne grønkålssalat er en vaskeægte fryd for øjet. De rubinrøde granatæblekerner komplimenterer den fiberrige og farvetætte grønkål som røde, glimtende kugler på et nyfældet juletræ.
Favoritter til dit vinterhi
Denne grønkålssalat er en vaskeægte fryd for øjet. De rubinrøde granatæblekerner komplimenterer den fiberrige og farvetætte grønkål som røde, glimtende kugler på et nyfældet juletræ.
Den der cremede konsistens og kridhvide farve. Det er med kokosmælk at risengrød på vegansk, får sin mest autentiske farve. Jeg har gået længe om
Jeg er aldrig sådan gået helt i selvsving af begejstring, når der blev serveret risengrød i julen. På min fars side af familien fik vi
Hvis du endnu ikke har lavet din egen agurkesalat, vil du ikke fortryde at give dig i kast med, hvad jeg vil mene er verdens
En velkendt, gammel klassiker, der behager både børn og voksne. Med relativt få og simple ingredienser og en bund af luftig kartoffelmos, så er kærligheden
Da Alberte delte en reel på instagram om den her paprikagryde, vidste jeg straks det var den, jeg skulle have på som hendes signaturopskrift hos
Abemad er noget af det min mand og jeg spiste direkte fra skålen med hver sin ske, mens vi så serie helt i starten vi
Karamelliserede løg giver en sød og kompleks smagsnote, der balancerer umami-smag i fx den her burger og tilfører dybde til hver bid.
Jeg kunne ønske mig, at det var muligt at købe plante’bøffer’ pÃ¥ frost med dyb smag og tilfredsstillende konsistens, der ikke indeholder soya eller anden