Det er ikke uden grund jeg har døbt disse ‘muffins’ havrebomber. De falder tungt og lægger en solid bund. Perfekte til madpakken, til pausen, til ulvetimen, til fryseren, til picnic, til køreturen…

En gluten- og sukkerfri, praktisk snack med kun 3 ingredienser. Og en ideel måde at få brugt de plettede bananer på og få fyldt i fryseren, så de er nemme til grab and go’. De er ekstremt billige at lave og reducerer madspild.

Har du sådan en med i tasken til køre-turen, sparer du også alle de penge du ville have brugt på burgerstop og på tankstationen, når du er på langfart.

Stiller din sult på mindre end et minut.

Husk at drikke vand til.

 

 

 

 

 

Heidi

 

Print opskrift

Havrebomber

Din mest allergivenlige køre’kage’

Forb. tid

5 minutter

Tilb. tid

5 minutter

Tid i ovn

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

INGREDIENSER

DEJ

4 store girafbananer, godt modne
200 g. grovvalsede havregryn, glutenfri
1 tsk. vaniljepulver (m/ top), kan udelades
Kokosolie, til at smøre formene

Print opskrift

FREMGANGSMÅDE

DEJ

  1.  Mos bananer med gaffel i skål.
  2. Rør sammen med havregryn og vanilje.
  3. Smør silikoneforme med kokosolie, jeg tager bare en klat på fingeren, den er lige ved hånden og smører formen.
  4. 25 min. i ovnen på 180º og varmluft.

TIP

Bag dem i en størrelse der passer en mini-bøtte med låg, så du hurtigt kan tage en grap and go i fryseren, når du skal ud at kører eller ikke har mulighed for at få mad indimellem møder.

Tags

Det moderne, medfølende, passionerede, jordiske væsen. Mig, kogt ned i en høj-koncentreret suppeterning.

Ordene danner meget godt ring om det menneske jeg er, og nogle af de kvaliteter jeg besidder og forvalter.

Jeg hedder Heidi Lambers og jeg er gift med en hollænder. Vi bor i Nordjylland og ca. hveranden uge-ish udvides vores familie med mit bonusbarn. Læs mere her

Få din opskrift med

Få din plantebaserede favorit-ret ind som signaturopskrift. Udfyld formularen her for høre mere.

Opskriftsarkiv

Kommentarer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre lækre retter, du måske vil synes om

Kridhvid risengrød

Den der cremede konsistens og kridhvide farve. Det er med kokosmælk at risengrød på vegansk, får sin mest autentiske farve. Jeg har gået længe om

Læs mere »