Hvis du endnu ikke har lavet din egen agurkesalat, vil du ikke fortryde at give dig i kast med, hvad jeg vil mene er verdens nemmeste og absolut bedste måde at lave dem på.

Det er hurtigt.

Det smager godt.

Som i virkelig, virkelig godt.

Du vil med garanti foretrække disse over alle andre resten af dit liv.

Til din hotdog, burger, LEVEpostej-mad, til bøfsandwich, pipfri i karry og til kartofler med brun sauce.

Rigtig god fornøjelse
Heidi

PS: Når de er helt frisklavet er farven, smagen og sprødheden helt i top.

Print opskrift

Hjemmelavet agurkesalat på 5 minutter

Ingen sure miner

Forb. tid

1 minut

Tilb. tid

4 minutter

Trækketid

30 minutter

Samlet tid

35 minutter

INGREDIENSER

AGURKESALAT

1 agurk
2 dl. rørsukker
2 dl. lagereddike

REDSKABER

Mandolinjern
Decilitermål
Glas med skruelåg
Eller sylteglas med patentlukning

 

 

Print opskrift

FREMGANGSMÅDE

AGURKESALAT

  1. Hæld 2 dl. rørsukker i en glas beholder med skruelåg (så den nemt kan rystes).
  2. Hæld derefter de 2 dl. eddike ned oveni.
  3. Kør agurken igennem et mandolinjern på tyndeste skive.
  4. Hæld agurkeskiverne ned oveni.
  5. Skru låg på.
  6. Shake.
  7. På køl.
  8. Vent en halv times tid, så har du en lækker og sprød agurkesalat.

BEMÆRK

Dette er den hurtige og nemme løsning på agurkesalat. Derfor er holdbarheden ikke, som hvis du henkoger og gemmer til forråd. Så er det en anden procedure.

Opskriften er sidst opdateret: 18. januar 2021

Tags

Det moderne, medfølende, passionerede, jordiske væsen. Mig, kogt ned i en høj-koncentreret suppeterning.

Ordene danner meget godt ring om det menneske jeg er, og nogle af de kvaliteter jeg besidder og forvalter.

Jeg hedder Heidi Lambers og jeg er gift med en hollænder. Vi bor i Nordjylland og ca. hveranden uge-ish udvides vores familie med mit bonusbarn. Læs mere her

Få din opskrift med

Få din plantebaserede favorit-ret ind som signaturopskrift. Udfyld formularen her for høre mere.

Opskriftsarkiv

Kommentarer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre lækre retter, du måske vil synes om

Kridhvid risengrød

Den der cremede konsistens og kridhvide farve. Det er med kokosmælk at risengrød på vegansk, får sin mest autentiske farve. Jeg har gået længe om

Læs mere »