Når en opskrift tikker boksene: simpelt, tilgængeligt, smukt og smagfuldt, så er det en sikker vinder til gemmebogen.

Jeg har i de sidste snart 20 år haft denne opskrift, som min foretrukne. Det er genialt tilbehør til de fleste hovedretter.

I starten overraskede det mig mange gange, at det tog en HEL time hver gang, at råstege gulerødder. Men ikke desto mindre, så er det først der de er sådan helt magnifique.

Må du få lige så meget fornøjelse af opskriften som jeg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bon appetit.
Heidi

Print opskrift

Råstegte gulerødder med hvidløg og havsalt

Tilbehør, der går til det meste

Forb. tid

5 minutter

Tilb. tid

15 minutter

Stegetid

50 minutter

Samlet tid

1 time og 10 minutter

INGREDIENSER

400 g gulerødder, i stave
2 fed revet hvidløg
Maldon Seasalt, efter behov
Kokosolie, til stegning

SERVERES TIL

Dhal
‘Fløde’kartofler
Indiegryde
Alm. kartofler og sovs
Tarteletter
I burritos

TOP MED

Frisk timian for pynt og ekstra pift.

Print opskrift

FREMGANGSMÅDE

  1. Skræl gulerødder og skær i stave
  2. Opvarm sauterpande med neutral kokosolie
  3. Råsteges i olien ved middel varme i ca. 45 minutter
  4. Ca. halvvejs tilføjer du Maldon Seasalt eller anden havsalt
  5. Hvidløg kommes i (efter de. 45 min.) og svitses med i yderligere 10-15 min.

TIP

Brug resterne fra de råstegte gulerødder op dagen efter, som smagsgivere og farvepang i en salat.

Opskriften er sidst opdateret: 26. juni 2024

Tags

Det moderne, medfølende, passionerede, jordiske væsen. Mig, kogt ned i en høj-koncentreret suppeterning.

Ordene danner meget godt ring om det menneske jeg er, og nogle af de kvaliteter jeg besidder og forvalter.

Jeg hedder Heidi Lambers og jeg er gift med en hollænder. Vi bor i Nordjylland og ca. hveranden uge-ish udvides vores familie med mit bonusbarn. Læs mere her

Få din opskrift med

Få din plantebaserede favorit-ret ind som signaturopskrift. Udfyld formularen her for høre mere.

Opskriftsarkiv

Kommentarer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre lækre retter, du måske vil synes om

Kridhvid risengrød

Den der cremede konsistens og kridhvide farve. Det er med kokosmælk at risengrød på vegansk, får sin mest autentiske farve. Jeg har gået længe om

Læs mere »