Da Alberte delte en reel på instagram om den her paprikagryde, vidste jeg straks det var den, jeg skulle have på som hendes signaturopskrift hos mig. Så ville tiden vise om hun var enig i det, for Alberte er en sand mester ud i styling og sammensætning af salater, så det ville jo være nærliggende at give et skud ud til en af dem. Men hun er også en sand mester i velsmag, når hun tryller med råvarerne i sit køkken.
En af mine yndlingskategorier er: Hovedretter og aftensmad, som jeg foretrækker at spise til middag. Jeg er vild med varme retter og sovs.
Jeg elsker, når noget klassisk kan oversættes til en plantebaseret version og i samme ombæring nå nye højder.
Og det vil jeg sige at Alberte er lykkedes helt eminent med her. Paprikagryden er meget smagfuld og comforting til især de mørke måneder.
En af de mange fordele ved denne gryderet er, at den er frysevenlig og pakket med protein og vitaminer. På den måde har jeg mere variation til når jeg supplerer min mors fryser med portionsmadpakker, der er lige til at tage op og varme. Det gør hun bare ikke. Hun spiser direkte fra bøtten, når den er tøet op.
Bon appetit
Heidi
PS: Opskriften på paprikagryde, er delt med Albertes tilladelse.