Råstegte gulerødder med hvidløg og havsalt
Når en opskrift tikker boksene: simpelt, tilgængeligt, smukt og smagfuldt, så er det en sikker vinder til gemmebogen. Jeg har i de sidste snart 20
Aftensmad på bordet får enhver familie samlet
Når en opskrift tikker boksene: simpelt, tilgængeligt, smukt og smagfuldt, så er det en sikker vinder til gemmebogen. Jeg har i de sidste snart 20
Aldrig har jeg smagt en Dhal jeg kunne li’. Jeg har vel forsøgt mig med 5 varianter, vil jeg tro. Lige indtil Christina serverede sin
Når vi er i Holland få (sviger)familie-besøg og vi er så heldige at på bord på Taverne de Oude Munt, så skal jeg be’ om
Jeg smager denne pizza for første gang til min ladylunch, hvor Lene medbragte 2 virkelig vellykkede kartoffelpizzaer. Pizza nr. 2 varmede jeg op, klippede i
Det var en lykkens dag, da jeg fik veganiseret denne opskrift, så den kunne måle sig med den velkendte. Og det vil jeg i den
Denne opskrift er en min hollandske mand har introduceret. Jeg elsker den! Så meget grønkål på én gang, det havde jeg slet ikke tænkt at
Pipfri i karry er en direkte oversættelse af kylling i karry, bare uden pip. Men i stedet med en plantebaseret udgave, så teksturen er same
Jeg opdager denne opskrift i en story på Anettes instagramprofil; Mad med glød. Jeg elsker spinat og måden hun får brugt den veganske ‘feta’-version til
En dessert som blev til, efter en sortering i vores nedfaldsæbler. Jeg var noget led ved alle de æbler, der var faldet ned fra vores
Denne grønkålssalat er en vaskeægte fryd for øjet. De rubinrøde granatæblekerner komplimenterer den fiberrige og farvetætte grønkål som røde, glimtende kugler på et nyfældet juletræ.